o-turchinov-prokomentuvav-viznannya-rf-pasportiv-dnr-ta-lnr

О.Турчинов прокоментував визнання РФ паспортів “ДНР та “ЛНР”

 • 11026 переглядiв

КИЇВ. 22 лютого. УНН. Росія не збирається припиняти агресивну політику, свідченням чого є указ російського президента про визнання де-факто терористичних утворень “ДНР” та “ЛНР”. Про це під час засідання керівного складу ЗСУ повідомив секретар РНБО України Олександр Турчинов, передає кореспондент УНН

“Керівництво РФ намагається консолідувати суспільство шляхом підживлення імперсько-шовіністичної істерії та експорту внутрішніх проблем назовні. Окупувавши Крим і здійснивши пряму агресію на Донбасі, спровокувало кризу міжнародної безпеки, стрімке зростання міжнародного тероризму, посилення жорстких безпекових загроз. Попри всі зусилля світового співтовариства, Росія не збирається припиняти агресивну політику. Останнім свідчення цього став указ російського президента про де-факто визнання терористичних утворень "ДНР та "ЛНР", — заявив О.Турчинов.

Нагадаємо, ОБСЄ стурбована рішенням РФ визнати "паспорти" "ДНР-ЛНР".

Як повідомляв УНН, 18 лютого, Володимир Путін підписав указ про визнання в Росії документів, виданих громадянам України та особам без громадянства, які проживають на окупованих територіях Донецької та Луганської областей України, до політичного врегулювання ситуації в цих районах.

Українські Національні Новини

Політика