obrano-naybagatshikh-videoblogerov-2016-roku-za-versiyeyu-forbes

Обрано найбагатших відеоблогерів 2016 року за версією Forbes

 • 12757 переглядiв

КИЇВ. 7 грудня. УНН. Бізнес-журнал Forbes опублікував список найбагатших відеоблогерів світу станом на грудень 2016 року, передає УНН.

Першу сходинку найбагатших блогерів посів геймер зі Швеції Фелікс Шелберг, відомий як PewDiePie. За останній рік його відеоролики з неадекватною поведінкою набрали близько 50 мільйонів передплатників на YouTube. Його дохід з 2015 року склав 15 мільйонів доларів.

Другий щабель посів 33-річний американець Роман Етвуд. За рік блогер заробив вісім мільйонів доларів. Як відзначає бізнес-журнал Forbes, його дохід збільшився на 70%. Кількість шанувальників Роман Етвуда становить близько 11 мільйонів.

Третю сходинку у списку найбагатших займає Ліллі Сінгх - зірка YouTube з Канади. За рік блогерка заробила сім з половиною мільйонів доларів. Л.Сінгх знімає пародійні відео про повсякденне життя і стереотипну поведінку. Одне з найпопулярніших відео Лілі - про те, як дівчата збираються перед виходом з дому. На своєму YouTube-каналі Ліллі має близько 10 мільйонів передплатників.

Українські Національні Новини

Мультимедіа