obshuk-pid-chas-kogo-nardep-pobiv-spivrobitnika-sbu-provodivsya-v-ramkakh-rozsliduvannya-zlovzhivan-pid-chas-remontu-dorig

Обшук, під час якого нардеп побив співробітника СБУ, проводився в рамках розслідування зловживань під час ремонту доріг

 • 13386 переглядiв

КИЇВ. 12 грудня. УНН. Слідчі дії, під час проведення яких співробітника СБУ побив народний депутат, проводяться на одному з підприємств міста Волочиськ Хмельницької області, в рамках розслідування кримінального провадження щодо зловживань під час замовлення робіт з поточного ремонту автомобільних доріг. Про це кореспонденту УНН стало відомо на місці проведення обшуків.

Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо можливих неправомірних дій з боку посадовців Служби автомобільних доріг України у Хмельницькій області та посадовців підприємств, які здійснювали ремонт доріг області.

Досудовим розслідуванням встановлено, що неправомірні дії посадовців Служби автодоріг області призвели до збитків держави в особливо великих розмірах. Встановлено, що протягом двох років чиновники, зловживаючи службовим становищем, впливали на результати проведення публічних закупівель. Внаслідок цього, замовлення на проведення поточного ремонту робіт отримували "потрібні" фірми.

Внаслідок таких дій було укладено договорів на загальну суму понад 120 млн грн. Також була сплачена сума понад 3 млн грн на проведення капітального ремонту однієї з ділянок дороги місцевого значення, при тому, що жодним кошторисом чи договором сплата такої суми коштів не передбачалася.

Як стало відомо кореспонденту УНН, наразі правоохоронці проводять обшуки за цілим переліком адрес.

Як повідомляв УНН, під час проведення слідчих дій на підприємстві "Аграрна компанія 2004" народний депутат Сергій Лабазюк, який перебув там же, вдарив співробітника СБУ. Співробітника служби безпеки госпіталізували. За оцінками лікарів, він отримав травми середньої тяжкості.

Українські Національні Новини

Політика