obsye-na-donbasi-zafiksuvala-perevezennya-z-rosiyi-boyepripasiv-dlya-vazhkoyi-zbroyi

ОБСЄ на Донбасі зафіксувала перевезення з Росії боєприпасів для важкої зброї

 • 10242 переглядiв

КИЇВ. 30 серпня. УНН. СММ ОБСЄ на Донбасі зафіксувала перевезення боєприпасів для важкої зброї з боку Росії бойовикам. Про це повідомляється в Twitter української місії ОБСЄ, передає УНН

"Незважаючи на обмеження з боку Росії, СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі вантажівки, які незаконно перетинали українсько-російський кордон з території РФ, перевозячи боєприпаси для російської важкої зброї в Хрустальному, а також нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, мандат місії спостерігачів ОБСЄ на російських пунктах пропуску "Гуково" і "Донецьк" продовжили до 31 січня 2019 року. Місія перебуває на місці з 29 липня 2014 року. 

Як повідомляв УНН, на Донбасі поблизу підконтрольного уряду Новотроїцького через детонацію мін у цьому районі виникли масштабні пожежі. Пожежу зафіксувала камера Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на Донбасі.

Незважаючи на обмеження з боку Росії, СММ ОБСЄ зафіксувала на Донбасі вантажівки, які незаконно перетинали укр.-рос. кордон з території РФ, перевозячи боєприпаси для російської важкої зброї в Хрустальному, а також нові зразки російських систем радіоелектронної боротьби pic.twitter.com/vWGoOgj7Mx

— UKR Mission to OSCE & UN in Vienna (@UKRinOSCE) 30 серпня 2018 р.

Українські Національні Новини

Суспільство