obvinuvalni-akti-schodo-pravookhorontsiv-ta-derzhsluzhbovtsya-skerovano-do-sudu-na-vinnichini

Обвинувальні акти щодо правоохоронців та держслужбовця скеровано до суду на Вінничині

 • 18221 переглядiв

КИЇВ. 12 квітня. УНН. Прокуратура Вінницької області за 3 місяці скерувала до суду 9 обвинувальних актів щодо 15 осіб, з-поміж яких 12 правоохоронців й 1 державний службовець. Про це передає УНН з посиланям на прес-службу прокуратури області.

"Прокуратурою області до суду скеровано 9 обвинувальних актів стосовно 12 правоохоронців та 1 державного службовця", - йдеться у повідомленні. 

За словами прокурора області В’ячеслава Соколового, серед них - заступник начальника слідчого відділу одного з районних відділів поліції, який отримав неправомірну вигоду в сумі 22 тис. грн. за прийняття рішення про повернення тимчасово вилученого майна у розслідуваному ним кримінальному провадженні. 

Також старшого оперуповноваженого відділу кримінальної поліції одного з районів області звинувачують у незаконному зберіганні боєприпасів та набоїв.

Службових осіб одного з ізоляторів тимчасового тримання звинувачують у грабежі, поєднаному із насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров’я потерпілого, та вчинене за попередньою змовою групою осіб.

Як повідомляв УНН, 12 квітня правоохоронця, який постачав наркотики затриманим, викрили на Чернігівщині.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП