ochilnik-nabu-pidtverdiv-obshuki-vdoma-u-r-nasirova

Очільник НАБУ підтвердив обшуки вдома у Р.Насірова

 • 8066 переглядiв

КИЇВ. 3 березня. УНН. За місцем роботи і проживання голови Державної фіскальної служби Романа Насірова було проведено низку обшуків, у детективів не було інформації, що голова ДФС перебуває на лікарняному. Про це під час брифінгу повідомив директор НАБУ Артем Ситник, передає кореспондент УНН.

“Вчора було проведено ряд обшуків за місцем роботи та проживання Насірова. На момент проведення обшуку у нас була інформація, що він має з’явитися на роботу. Даних, що він перебуває на лікарняному, у нас не було. Але в подальшому на своє робоче місце він не з’явився. Його місце знаходження було встановлене не з тих документів, які ми бачили у фіскальній службі, а з тієї оперативної роботи, яку було проведено детективами. Ми встановили, що він з’явився у Феофанії, стан його здоров’я нібито різко погіршився. Тому після обшуку детективи були направлені туди і були проведені відповідні процесуальні дії”, — сказав А.Ситник.

За словами керівника НАБУ, детективи наразі отримують документацію про стан здоров’я Р.Насірова. Він додав, що документи будуть вивчені і на їх підставі будуть ухвалені подальші дії, зокрема й щодо можливого переведення Р.Насірова до слідчого ізолятора.

Як повідомляв УНН, у САП заявили, що голові ДФС Роману Насірову 2 березня вручили повідомлення про підозру.

Він підозрюється у вчиненні злочину передбаченого ч. 2 ст. 364 КК України (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки).

Нагадаємо, 2 березня ввечері до Феофанії, де перебував Роман Насіров, прибули, за даними ЗМІ, представники НАБУ і САП. Як повідомив нардеп Андрій Журжій, у лікарні голові ДФС вручили підозру.

Адвокат І.Черезов заявив, що вручення підозри Р.Насірову не відбулося.

Як повідомлялося, у четвер НАБУ провело обшуки за кількома адресами, в тому числі в центральному офісі ДФС, у рамках розслідування кримінального провадження, пов’язаного з неправомірними, на думку слідства, рішеннями голови ДФС Романа Насірова про розстрочення податкових боргів підприємствам із орбіти народного депутата Олександра Онищенка.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП