odeski-pravookhorontsi-po-garyachikh-slidakh-rozkrili-zhorstoke-vbivstvo-nepovnolitnoyi

Одеські правоохоронці по гарячих слідах розкрили жорстоке вбивство неповнолітньої

 • 13200 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 19 червня. УНН. Одеські правоохоронці по гарячих слідах розкрили жорстоке вбивство неповнолітньої, тіло якої було знайдено в лісопосадці Малиновського району міста Одеси. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі ГУНП в Одеській області.

Повідомляється, що о восьмій годині вечора 18 червня, до чергової частини Хмельницького районного відділу поліції надійшла інформація про зникнення людини. Молодий хлопець повідомив, що розмовляв зі своєю дівчиною по мобільному телефону, як раптом почув її крик, та зв’язок одразу ж перервався. Спочатку він намагався самотужки розшукати дівчину, але після трьох годин марних пошуків, вирішив звернутися до правоохоронців. Зі слів хлопця, дівчина кожного дня йшла однією ж самою дорогою з роботи додому.

Впродовж всієї ночі правоохоронці обстежували ймовірну територію зникнення. Ускладнювали їх роботу не тільки нічний час та близькість залізничної колії, а й те, що вказана територія було не житловою. Вранці бездиханне тіло неповнолітньоі знайшли.

"У ході слідчо-оперативних заходів було встановьено особу зловмисника. Ним виявися 18-річний знайомий загиблої. З'ясувалося, що обидва були жителями одного із сіл Роздільнянського району, які мешкали по сусідству, ходили разом до школи та працювали разом", - наголосили у прес-службі.

Зазначається, що зловмисник наніс численні удари в область життєво важливих органів голови та тулуба, спричинивши їй тілесні ушкодження, небезпечні для життя в момент заподіяння. Потім, користуючись її безпорадним станом, вступив з нею в статеві зносини, проте завершити статевий акт не зміг з причин, що не залежали від його волі.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпіла померла на місці події.

"На теперішній час відкрито кримінальне провадження за п.10 ч.2 ст.115 (умисне вбивство) та ч.4 ст.152 (зґвалтування) Кримінального кодексу України. Його затримано в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Вживаються необхідні заходи зі збору доказів за вказаним фактом", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін.

Як повідомляв УНН, підозрюваного у вбивстві студентки із Болгарії взяли під варту.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП