ogolosheno-peremozhtsiv-premiyi-iheartradiomusicawards

Оголошено переможців премії "iHeartRadioMusicAwards"

 • 8952 переглядiв

КИЇВ. 6 березня. УНН. У Лос-Анджелесі відбулася щорічна музична церемонія вручення нагород "iHeartRadio Music Awards". Про це повідомляє УНН з посиланням на сайт організаторів.

Зазначимо, "Піснею року" визнали композицію Джастіна Тімберлейка "Can't Stop The Feeling". Приймаючи статуетку, артист виголосив промову про те, що не треба боятися бути інакшим.

Крім того, "Артисткою року" проголосили Адель,"Артистом року" - Джастіна Бібера, а "Найкращим гуртом року" - "twenty one pilots". Також цей колектив отримав звання "Альтернативного рок-гурту року" та повіз додому статуетки за "Альтернативну рок-пісню року" ("Heathens") та "Альтернативний рок-альбом" ("Blurryface").

Натомість, "Найкращими новими артистами" та "Найкращими новими поп-артистами" визнали гурт "The Chainsmokers".

"R&B-піснею року" стала спільна композиція Ріанни та Дрейка "Work". Також барбадоську співачку нагородили за "Альбом року" – "Anti".

Дрейк став "Хіп-хоп-артистом року", а от звання "Найкращого нового хіп-хоп артиста" отримав Chance The Rapper.
"Рок-піснею року" стала "Bang Bang" гурту "Green Day", "Рок-артистом року" - "Disturbed", а "Рок-альбомом року" – твір гурту "Metallica" "Hardwired... to Self-Destruct".

Пісня Джастіна Бібера "Love Yourself" здобула приз за найкращі слова, а композиція "5 Seconds of Summer" "Girls Talk Boys", написана для рімейку "Мисливців на привидів", стала "Найкращою піснею з фільму".

Жіночий колектив "Fifth Harmony" нагородили за "Найкращу армію фанатів".

Як повідомляв УНН, оголошено претендентів на престижну музичну премію Grammy.

Українські Національні Новини

Мультимедіа