okhoronets-rozpoviv-yak-vidpravlyav-list-vid-yanukovicha-putinu

Охоронець розповів, як відправляв лист від Януковича Путіну

 • 61687 переглядiв

КИЇВ. 8 червня. УНН. Колишній охоронець екс-президента України Віктора Януковича Володимир Павленко розповів, що він особисто відправляв лист на ім'я президента Російської Федерації Володимира Путіна з проханням ввести війська в Україну. Про це він заявив сьогодні під час допиту в режимі відеоконференції в Оболонському районному суді в рамках справи про держзраду Януковича, передає УНН.

"Мені вже віддали конверт запакований, де були адреси країн Європи (листи для гарантів договору між опозицією і Януковичем - ред.). Президент сказав: треба це доставити. Там була адреса - "міністерство закордонних справ Російської Федерації - Київ, вулиця Банкова", - сказав Павленко.

За його словами, орієнтовний час відправлення був 12:30 1 березня 2014 року. При цьому свідок зазначив, що лист було з позначкою "терміновий", поштові працівники сказали, що він буде доставлений адресату орієнтовно до обіду 2 березня.

Також Павленко повідомив, що в день відправлення листа Янукович зустрічався з колишнім командувачем Внутрішніх військ МВС України Станіславом Шуляком.

Як повідомляв УНН, Оболонський районний суд Києва продовжив розгляд кримінальної виробництва про державну зраду екс-президента Віктора Януковича.

Суд почав допит чергового свідка з боку звинувачення - Володимира Павленка, який був охоронцем Януковича.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП