okupanti-znovu-obstrilyuvala-kharkivschinu-za-dobu-tro-poranenikh

Окупанти знову обстрілювали Харківщину: за добу шестеро поранених, серед них є підлітки

 • 133649 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. В четвер, 13 жовтня, російські окупаційні війська вкотре обстрілювали населені пункти Харківської області. Із пораненнями госпіталізували шістьох цивільних, серед них двоє 16-річних хлопців. Про це в Telegram повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, інформує УНН.

Деталі

Учора армія рф чотирма ракетними ударами пошкодила інфраструктурний об'єкт у Чугуївському районі. Попередньо одна людина дістала поранення.

Також протягом вчорашнього дня ворог масовано обстрілював Куп'янськ – пошкоджено три магазини та торговий павільйон, сталися пожежі.

Окрім того, зі ствольної та реактивної артилерії і мінометів ворог обстрілював населені пункти Куп'янського, Харківського та Чугуївського районів.

Цитата

"За даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, протягом доби з пораненнями госпіталізовано 6 людей в Куп'янському районі, в тому числі 16-річний хлопець. В Ізюмському районі поранення зазнав ще 1 хлопець 16 років", - написав Синєгубов.

Нагадаємо

Ввечері 13 жовтня російські загарбники обстріляли Харків. Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти влучили у Холодногірський район.

Українські Національні Новини

Війна