okupanty-za-dobu-zavdaly-319-udariv-po-deviaty-mistakh-i-selakh-zaporizkoi-oblasti

Окупанти за добу завдали 319 ударів по дев’яти містах і селах Запорізької області

 • 28853 переглядiв

За минулу добу російські війська завдали 319 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області, спричинивши руйнування, але без жертв серед мирного населення.

російські війська за добу завдали 319 ударів по 9 містах і селах Запорізької області, є руйнування. Про це у четвер уранці повідомив голова обласної військової адміністрації Іван Федоров, пише УНН.

319 ударів по 9 населених пунктах Запорізької області завдав ворог впродовж доби,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що військовослужбовці рф здійснили 4 авіаційні удари по Роботиному, Новоандріївці, Левадному та Малій Токмачці; 32 БПЛА атакували Гуляйполе, Малу Токмачку, Левадне, Малинівку, Новоандріївку та Роботине.

Також 283 артудари завдано по території Гуляйполя, Роботиного, Вербового, Преображенки, Малинівки, Малої Токмачки, Левадного, Новоандріївки та Степногірська.

Разом із тим надійшло 35 повідомлень про руйнування житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Мирні жителі не постраждали.

Нагадаємо

За минулу добу відбулося 70 бойових зіткнень на різних напрямках, українські війська відбили численні атаки противника, йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу.