oleksandriya-zvela-vnichiyu-match-iz-naytitulovanishim-klubom-rumuniyi

"Олександрія" звела внічию матч із найтитулованішим клубом Румунії

 • 9222 переглядiв

КИЇВ. 3 липня. УНН. Представник української Прем'єр-ліги "Олександрія" провів черговий поєдинок за тренувальних зборах в Нідерландах. Супротивником українців став румунський "Стяуа". Про це інформує сайт "олександрійців", передає УНН.

З перших хвилин румуни, намагаючись продемонструвати свій клас, пішли в атаку, і вже в дебюті мали шанс відкрити рахунок, але надійно зіграв Владислав Леванідов. "Олександрійці" відповіли моментом у Сергія Старенького. Проте в першому таймі забити вдалось лише румунам. На останній хвилині першого тайму Гноер потужним ударом відкрив рахунок.

Після перерви Володимир Шаран зробив заміни, які одразу могли дати результат. Андрій Цуріков пробивав із меж карного майданчика, але голкіпер зіграв надійно. Свою нагоду не змарнував Владислав Огіря, для якого все зробив Артем Полярус і Владиславу залишалось лише пробити в порожній кут - 1:1 бойова нічия.

Склад "Олександрії": Леванідов, Гітченко, Бацула, Чеботаєв (Стецьков, 85), Бондаренко (Басов, 46), Запорожан (к/к) (Банада, 46), Каленчук (Огіря, 60), Козак (Полярус, 46), Старенький (Цуріков, 46), Пономар (Сітало, 46), Куліш (Грицук, 46).

Примітно, що "Стяуа" є найтитулованішою командою Румунії – 26 титулів. У найближчого переслідувача бухарестського "Динамо" 18 перемог у внутрішньому чемпіонаті.

Додамо також, наступний поєдинок "олександрійці" проведуть 5-го липня. Суперником буде бельгійський "Брюгге".

Як повідомляв УНН, "Олександрія" перемогла у товариській грі нідерландський "Вітесс".

Українські Національні Новини

Спорт