olimpik-provede-sparing-iz-naytitulovanishim-klubom-rumuniyi

"Олімпік" проведе спаринг із найтитулованішим клубом Румунії

 • 10552 переглядiв

КИЇВ. 7 січня. УНН. Донецький "Олімпік" 9 січня розпочне підготовчий збір до другої частини чемпіонату УПЛ, в рамках якого проведе вісім контрольних матчів. Про це інформує сайт "Олімпіка", передає УНН.

В Анталію "Олімпік" візьме курс 14 січня і пробуде там до 27 січня включно. В ході першого збору команда Романа Санжара проведе чотири спаринги. Донеччани зіграють зі "Стяуа" Бухарест (18 січня), польською "Короною" (21 січня), "Слованом" Братислава (24 січня) і македонською "Шкендія" (26 січня).

Варто відзначити, що "Стяуа" є найбільш титулованим клубом Румунії (26 титулів). Зараз бухарестський колектив йде другим у внутрішньому чемпіонаті. "Шкендія" лідирує в змаганнях Македонії, "Слован" третій у Словаччині, а "Корона" 7-ма в Польщі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Олімпік" продовжив контракт із тренером та розірвав угоду із нападником

Додамо також, повернувшись до Києва, футболісти "Олімпіка" отримають три дні вихідних, а 31 січня знов відправляться до Туреччини, де пробудуть до 14 лютого. Другий збір також передбачає проведення чотирьох спарингів, імена суперників будуть відомі пізніше.

Українські Національні Новини

Спорт