ombudsmen-zaklykaie-rodychiv-polonenykh-podaty-zaiavky-do-koordynatsiinoho-shtabu-dlia-utochnennia-osobystykh-danykh

Омбудсмен закликає родичів полонених подати заявки до Координаційного штабу для уточнення особистих даних

 • 31466 переглядiв

Родичів полонених і зниклих безвісти українських захисників, а також незаконно утримуваних росією цивільних осіб закликають зробити заявки в особистому кабінеті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими.

Родичів полонених та зниклих безвісти захисників та захисниць, а також цивільних осіб, незаконно утримуваних рф, закликають подавати заявку в Особистому кабінеті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими. Про це написав омбудсман Дмитро Лубінець, передає УНН.

Деталі

Заявку в Особистому кабінеті Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими можна залишити за посиланням.

Потрібно надавати всю відому інформацію про рідну або близьку людину, адже це може допомогти для її розшуку та обміну. Однак, оскільки не всі відомості про полоненого або зниклого безвісти можуть бути відомими, заповнювати всі поля заявки необов’язково.

При цьому особливо важливими є поля "громадянство" та "етнічна належність".

Отже, внесіть зміни, додаткові факти, щойно вони стануть вам відомі. Можливо, саме ці дані відіграють ключову роль для визволення близької вам людини з російської неволі

- написав Дмитро Лубінець.

Додамо

За його даними, станом на 12 квітня 2024 року вдалося повернути додому 3135 українців та українок. Робота над поверненням усіх військовополонених та незаконно утримуваних росією цивільних продовжується.

росія відмовилася обміняти полонених католиків та мусульман - Лубінець09.04.24, 16:15 • [views_0]

Анастасія Рябоконь

Війна