one-man-band-u-mzs-rozpovili-pro-khobi-konsula-ukrayini-v-kanadi

One-man band: у МЗС розповіли про хобі консула України в Канаді

 • 26103 переглядiв

КИЇВ. 31 березня. УНН. У Міністерстві закордонних справ розповіли про захоплення музикою генерального консула України в Едмонтоні - Канада, Олександра Данилейка. Про це повідомляє УНН з посиланням на Telegram-канал МЗС life.

“Ми обіцяли розповідати вам про наших талановитих дипломатів - ми тримаємо своє слово. Про своє захоплення музикою та про те, чим музика подібна до дипломатії, нам розповів Генеральний консул України в Едмонтоні (Канада) Олександр Данилейко. В кінці посту - трохи практики та кохання (реліз треку був ще 14 лютого)”, - йдеться у повідомленні.

Вказано, що на думку Олександра Данилейка - саме музика спонукала його стати дипломатом і супроводжує 22 роки дипломатичної діяльності".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дипломати із посольства США заспівали Jingle Bells українською

"Дипломатія і музика - це оркестр, командна робота. Коли перша скрипка грає віртуозно, а в оркестрі є фальшиві ноти - увесь виступ провалено. Коли ж усі грають чітко свою партію, можливо, часом і не голосно, тоді оркестр звучить на всі 100", - написав Олександр Данилейко.

Також вказано, що для консула музика - це спосіб перезавантажити себе і свій емоційний фон та налаштувати струни власної душі.

"І от кольори вже стають яскравішими, проблеми вже не здаються такими невирішуваними, а ти знову готовий до нових викликів і задач", - додав Олександр Данилейко.

Українські Національні Новини

Суспільство