osnovni-versiyi-ubivstva-nozdrovskoyi-politsiya-ne-viklyuchaye-zgvaltuvannya

Основні версії убивства Ноздровської: поліція не виключає зґвалтування

 • 12486 переглядiв

КИЇВ. 2 січня. УНН. Правоохоронці розглядають чотири версії вбивства юриста Ірини Ноздровської. Про це заявив речник Головного управління Нацполіції у Київській області Микола Жукович, передає кореспондент УНН.

"Основні чотири (версії – ред.): професійна діяльність, інша конкретизована, в останній справі за фактом ДТП. Наступна версія – хуліганство. Ще одна версія – те, що її хтось хотів зґвалтувати", – сказав він.

Основною, за його словами, є перша версія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нацполіції заявили, що за останні три дні в Україні скоїли 18 убивств

"Наразі ми уточнили, що саме через останню судову справу, де вона брала активну участь, напевно, сталося це вбивство. Ми поставили цю версію як одну з перших на те, щоб відпрацьовувати", – зазначив Жукович.

Нагадаємо, 1 січня біля села Демидів Вишгородського району Київської області було знайдено труп зниклої напередодні юристки Ірини Ноздровської. Оголене тіло жінки виявили близько полудня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У справі Ноздровської допитано понад 50 осіб

Про зникнення Ноздровської стало відомо ще 29 грудня 2017 року на наступний день після того, як вона “виграла апеляцію” в справі про ДТП, в якому загинула її рідна сестра Світлана Сапатінська — за кермом автомобіля був племінник судді Вишгородського суду.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП