otruyennya-ditey-u-mikolayevi-politsiya-znayshla-vinnogo

Отруєння дітей у Миколаєві: поліція знайшла винного

 • 12046 переглядiв

КИЇВ. 12 червня. УНН. Співробітники ювенальної превенції Заводського відділу поліції з’ясували, що до інциденту, який мав місце 21 травня у миколаївській загальноосвітній школі № 6, причетний 16-річний юнак. Хлопець зізнався, що розпилив у приміщенні вбиральні навчального закладу перцевий балончик не навмисно, а через власну необережність. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП Миколаєвської області. 

В інформації від 21 травня повідомлялося про госпіталізацію до медичного закладу з діагнозом гостре отруєння невідомою речовиною середньої тяжкості 36-х учнів загальноосвітньої школи № 6. Діти скаржились на першіння в горлі, сльозоточивість очей та головний біль.

Слідчі Заводського відділу поліції ГУНП в Миколаївській області розпочали розслідування кримінального провадження, розпочатого за ознаками ч. 1 ст. 296 КК України "Хуліганство".

Вжитими слідчо-розшуковими заходами співробітники відділу ювенальної превенції Заводського відділу поліції встановили особу, яка обґрунтовано підозрюється у вчиненні хуліганських дій. Правопорушником виявився 16-річний учень одного з навчальних закладів міста, який прийшов до цієї школи до свого знайомого. Хлопчина зізнався у скоєному.

У присутності дідуся правоохоронці опитали підлітка. Він пояснив, що носив із собою балончик для самооборони, а розпилив його у школі випадково, через власну необережність.

За узгодженням з прокуратурою неповнолітньому повідомлено про підозру у вчиненні вищевказаного кримінального правопорушення.

Досудове слідство триває.

Як повідомляв УНН, інцидент стався 21 травня зранку. Зі школи евакуювали близько 400 учнів.  Для проведення медичного огляду до 2-ї міської дитячої лікарні було доставлено 36 учнів. Діти скаржилися на подразнення очей та верхніх дихальних шляхів.

Поліція кваліфікувала отруєння газом миколаївських школярів як хуліганство.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП