p-klimkin-l-linkyavichyus-ta-m-khagstrom-vidvidali-gospital-prikordonnikiv-v-odesi

П.Клімкін, Л.Лінкявічюс та М.Хагстрьом відвідали госпіталь прикордонників в Одесі

 • 12321 переглядiв

ОДЕСА-КИЇВ. 14 червня. УНН. Сьогодні в Одесі, в рамках спільного робочого візиту, до Одеського клінічного госпіталю Державної прикордонної служби України завітали Міністр закордонних справ України Павло Клімкін, Міністр закордонних справ Литовської Республіки Лінас Лінкявічюс та Надзвичайний і Повноважний Посол Швеції в Україні Мартін Хагстрьом. Про це кореспонденту УНН повідомили в прес-службі Південного регіонального управління ДПСУ.

У ході зустрічі Голова Держприкордонслужби України Віктор Назаренко ознайомив членів делегації зі станом медичного забезпечення, а також ходом реформ та перспективами подальшого розвитку відомства в цілому. Також очільник прикордонного відомства ознайомив делегацію з новітнім обладнанням госпіталю та станом лікувального процесу.

Наприкінці візиту посадовці завітали до прикордонників, які проходять медичну реабілітацію після отриманих поранень у зоні АТО, подякували їм за звитягу та самовідданість, побажали якнайшвидшого одужання, міцного здоров’я та вручили їм подарунки.

Нагадаємо, П.Порошенко привітав військових медиків із професійним святом.

Українські Національні Новини

Політика