p-klimkin-ne-virit-u-mozhlivist-velikoi-ugodi-mizh-ssha-ta-rf

П.Клімкін не вірить у можливість великої угоди між США та РФ

 • 10327 переглядiв

КИЇВ. 25 лютого. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін не вірить у можливість великої угоди між США та РФ. Про це він заявив в інтерв'ю "Дзеркалу тижня", повідомляє УНН.

"Я не вірю в можливість угоди, яка б охоплювала все. Оскільки Росії ніхто не вірить. Я не виключаю можливості елементів співробітництва цих двох країн у боротьбі з ісламським радикалізмом, в інших питаннях, але так однозначно це теж не працюватиме, оскільки подолати ісламський радикалізм тільки військовим шляхом неможливо, має бути узгоджена всіма ключовими гравцями стратегія, якої всі мусять дотримуватися. Можливості кількох deals, які охоплюють окремі питання, я не виключаю. Будуть ці локальні угоди середньостроковими чи ситуативними? Можливо і те, і те. З різних причин я схиляюся до другого. Головне, щоб ці deals не були за рахунок інших. А велика deal суперечить, на мою думку, всій логіці американських інтересів", - сказав глава МЗС.

Раніше міністр закордонних справ України Павло Клімкін спростував чутки про те, що американська сторона нібито чітко дала зрозуміти, що подальше перебування Валерія Чалого на посаді посла України в США є для неї небажаним.

Українські Національні Новини

Політика