p-klimkin-proviv-zustrich-z-radnikom-prezidenta-ssha-z-pitan-natsbezpeki

П.Клімкін провів зустріч з радником президента США з питань нацбезпеки

 • 12169 переглядiв

КИЇВ. 8 березня. УНН. Міністр закордонних справ України Павло Клімкін провів зустріч з Радником Президента США з питань національної безпеки генерал-лейтенантом Гербертом Раймондом МакМастером, передає УНН з посиланням на прес-службі МЗС України.

Міністр закордонних справ України Павло Клімкін в ході зустрічі подякував американській стороні за підтримку територіальної цілісності та суверенітету України у контексті боротьби проти агресії РФ, та закликав до подальшої військово-технічної допомоги Україні.

Міністр Павло Клімкін висловив сподівання, що досвід, який генерал-лейтенант Герберт Раймонд МакМастер здобув під час вивчення стратегії гібридної війни РФ в Україні на доручення командування Армії США дає йому можливість повною мірою зрозуміти виклики, з якими стикається Україна.

Міністр також наголосив на необхідності подальшого поглиблення українсько-американського безпекового співробітництва у вимірах, які становлять спільний інтерес.

Співрозмовники також проговорили можливості розвитку домовленостей, досягнутих під час телефонної розмови Президента України Петра Порошенка та Президента США Дональда Трампа 5 лютого 2017 року, та з цією метою продовження діалогу з Адміністрацією США на усіх рівнях.

Як повідомляв УНН, Р.Тіллерсон запевнив П.Клімкіна у підтримці України у боротьбі з російською агресією.

Українські Національні Новини

Політика