p-poroshenko-spodivayetsya-scho-yes-prodovzhit-sanktsiyi-proti-rf-cherez-okupatsiyu-krimu

П.Порошенко сподівається, що ЄС продовжить санкції проти РФ через окупацію Криму

 • 11011 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. Президент України Петро Порошенко заявив, що сподівається на змістовну резолюцію Європарламенту та рішення Європейського Союзу щодо продовження санкцій проти Росії через окупацію Криму вже наступного тижня. Про це Глава держави написав на своєму мікроблозі у Twitter, передає УНН.

“Сподіваюся на змістовну резолюцію ЄП та рішення ЄС про продовження санкцій проти Росії через окупацію Криму вже наступного тижня”, — написав Президент.

Сподіваюся на змістовну резолюцію ЄП та рішення ЄС про продовження санкцій проти Росії через окупацію Криму вже наступного тижня

— Петро Порошенко (@poroshenko) 10 марта 2017 г.

Крім того, Глава держави зазначив, що Європарламент обговорить ситуацію в Криму та щодо українських політв’язнів у Росії 16 березня на знак солідарності з Україною.

“Чергове свідчення солідарності з Україною — 16 березня Європарламент обговорить ситуацію в Криму та щодо українських політв’язнів у Росії”, — додав П.Порошенко.

Чергове свідчення солідарності з Україною - 16 березня Європарламент обговорить ситуацію в Криму та щодо українських політв’язнів у Росії

— Петро Порошенко (@poroshenko) 10 марта 2017 г.

Як повідомляв УНН, П.Порошенко очікує продовження співпраці після переобрання Д.Туска у ЄС.

Українські Національні Новини

Політика