p-poroshenko-vruchiv-ryatuvalnikam-spetsavtomobili

П.Порошенко вручив рятувальникам на Прикарпатті спецавтомобілі

 • 11672 переглядiв

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК - КИЇВ. 10 лютого. УНН. Президент України Петро Порошенко під час візиту на Прикарпаття вручив рятувальникам ключі від чотирьох спецавтівок, передає кореспондент УНН.

"Сьогодні ми поповнюємо автопарк рятувальників. Зараз ці машини (куплені - ред.) не за кошти місцевого бюджету, а за кошти центрального, державного бюджету України. І хай ці машини допоможуть вам ще краще нести вашу службу вчасно і результативно приходити на поміч громадянам", - сказав П.Порошенко.

В даний момент триває нарада з чиновниками, стосовно доцільності великих капіталовкладень в ремонт доріг.

Нагадаємо, візит в Івано-Франківську область очільника держави розпочався з міста Коломия, де П.Порошенко урочисто відкрив нову поліклініку. В процесі відкриття Президент вручив головному лікарю сертифікат на УЗД-апарат, а також поспілкувався з медиками. Також П.Порошенко сьогодні повідомив що біля Коломиї незабаром побудують завод із виготовлення автозапчастин, на якому працюватимуть близько 8 тисяч чоловік.

Завітав П.Порошенко і до Галича, де він взяв участь у відкритті нового корпусу Галицької ЦРЛ, який було побудовано за бюджетні кошти в рамках проекту децентралізації.

Українські Національні Новини

Політика