p-poroshenko-zustrivsya-z-premyerom-polschi

П.Порошенко зустрівся з прем'єром Польщі

 • 9364 переглядiв

КИЇВ. 2 грудня. УНН. Президент України Петро Порошенко у рамках офіційного візиту до Польщі розпочав зустріч з прем'єр-міністром країни Беатою Шидло. Про це йдеться у повідомленні офісу прем'єра Польщі у Twitter, передає УНН.

"Починається зустріч прем'єр-міністра Беати Шидло і президента Петра Порошенка", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, уже відбулася зустріч президентів країн Петра Порошенка та Анджея Дуди у форматі віч-на-віч. Також було заплановано переговори делегацій України та Польщі під головуванням глав держав, за результатами яких - підписання низки двосторонніх документів.

Президент мав провести зустрічі із маршалком сейму Республіки Польща Мареком Кухцінським, головою ради міністрів Республіки Польща Беатою Шидло, маршалком сенату Республіки Польща Станіславом Карчевським.

Програмою візиту передбачена спільна участь президентів України та Польщі у конференції "Форум лідерства" з нагоди 25-ї річниці визнання Польщею незалежності України та встановлення дипломатичних відносин.

Глава Української держави вшанував пам'ять великого українця Тараса Шевченка і зустрівся з представниками української громади.

Українські Національні Новини

Політика