pakistan-zaproponuvav-ukrayini-aktivizuvati-spivpratsyu-u-viyskovo-promisloviy-sferi

Пакистан запропонував Україні активізувати співпрацю у військово-промисловій сфері

 • 10800 переглядiв

КИЇВ. 22 листопада. УНН. Президент Пакистану Мамнун Хусейн під час зустрічі запропонував міністру оборони України, генералу армії Степану Полтораку активізувати співробітництво між обома державами у питаннях військово-промислової сфери, передає УНН з посиланням на прес-службу Міноборони.

"Мені відомо, що військово-промисловий комплекс України досить розвинутий. Тому я би хотів ініціювати поглиблення наших взаємовідносин та розглянути можливість створення спільних підприємств у цій галузі. Також нам цікавий досвід (України - ред.) в галузі суднобудівництва та розвитку інформаційних технологій", - зазначив лідер пакистанського народу.

У свою чергу С.Полторак наголосив, що Україну цікавить досвід Пакистану у створенні концерну з виготовлення озброєння та боєприпасів, і найближчим часом українські експерти відвідають Пакистан для вивчення такого виробництва.

Сторони також обговорили питання можливої торгівлі боєприпасами між країнами і торкнулися питань співробітництва щодо культури, освіти та обміну спеціалістами.

Як повідомлялось раніше, С.Полтарак розпочав візит до Ісламської Республіки Пакистан.

Українські Національні Новини

Політика