palata-predstavnykiv-rozghliane-dopomohu-ukraini-na-naiblyzhchomu-tyzhni-respublikanets-terner

Палата представників розгляне допомогу Україні на найближчому тижні – республіканець Тернер

 • 22232 переглядiв

Палата представників Конгресу США розгляне питання про надання фінансової допомоги та зброї Україні наступного тижня, оскільки Росія посилює свої позиції, а Україна втрачає здатність захищати себе, заявив республіканець Майк Тернер, голова Комітету з питань розвідки Палати представників.

На найближчому тижні Палата представників розгляне питання щодо надання фінансової допомоги Україні. Про це заявив в інтерв'ю NBC News голова комісії з розвідки нижньої палати Конгресу США республіканець Майк Тернер, передає УНН.

Деталі

Росія починає завойовувати позиції. Україна починає втрачати здатність захищати себе. США повинні активізуватися і надати Україні зброю, якої вона потребує. І я думаю, що цього тижня ми побачимо переважну підтримку у цьому питанні у Палаті представників

сказав Тернер.

Спікер Палати представників США Майк Джонсон, найімовірніше, наступного тижня представить законопроект про додаткове фінансування на цілі національної безпеки, включаючи допомогу Україні, заявила конгресвумен Марджорі Тейлор Грін.

Спікер Джонсон міг надати окремий пакет допомоги Ізраїлю цього тижня. Але натомість, найімовірніше, він зв'яже допомогу Ізраїлю з 60 мільярдами доларів Україні наступного тижня

повідомила Грін у соціальній мережі Х.

Глава МЗС Польщі закликав США розблокувати пакет допомоги Україні та Ізраїлю14.04.24, 13:59 • [views_0]