papa-zaklykav-molytysia-za-okhoplenu-viinoiu-ukrainu-ta-myr-na-blyzkomu-skhodi

Папа закликав молитися за охоплену війною Україну та мир на Близькому Сході

 • 15807 переглядiв

Папа Франциск закликав паломників молитися за мир в охопленій війною Україні та на Близькому Сході, висловлюючи жаль з приводу загибелі молодих солдатів і страждань, викликаних конфліктами.

Наприкінці загальної аудієнції 24 квітня Папа Франциск звернувся з вітальним словом до тисяч паломників, які зібралися на площі Святого Петра, згадавши Україну. Про це повідомляють Новини Ватикану, пише УНН.

Деталі

Війна – це завжди поразка і наживаються на ній лише виробники зброї. Прошу вас, моліться за мир, за змучену багатостраждальну Україну; безліч молодих солдатів вирушають вмирати. Помолимося також про Близький Схід, Газу, де війна приносить величезний біль. Помолимося за мир між Палестиною та Ізраїлем, щоб вони стали двома вільними добросусідськими державами. Помолимося за мир!

- сказав Папа.

У зверненні до польських паломників та їх співвітчизників Папа нагадав, що найближчої суботи виповнюється десять років від дня канонізації Івана Павла ІІ.

Дивлячись на його життя, ми бачимо, чого може досягти людина, приймаючи і розвиваючи в собі Божі дари віри, надії та милосердної любові. Залишайтеся вірними його спадщини. Виступайте на захист життя і не обманюйтесь культурою смерті. За його заступництвом випросимо у Бога дар миру, заради якого цей Папа Римський так старанно працював. Я благословляю вас від щирого серця!

- сказав Папа

Папа Франциск вшанував пам'ять полеглого під Авдіївкою воїна і закликав помолитися за загиблих у божевіллі війни в Україні03.04.24, 15:51 • [views_0]