partyzany-zafiksuvaly-u-krymu-perekydannia-batarei-hrad-atesh

Партизани зафіксували у Криму перекидання батарей "Град" - "АТЕШ"

 • 17411 переглядiв

Українські партизани зафіксували розміщення в тимчасово окупованому Криму батареї реактивних систем залпового вогню "Град", контейнерів з боєприпасами і паливом, які, ймовірно, перевозять на ремонтну базу для відновлення боєготовності.

Українські партизани зафіксували перекидання батареї реактивних систем залпового вогню "Град" у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляє УНН з посиланням на підпільний рух "АТЕШ".

Наші агенти зафіксували залізничний потяг, який перевозив вантаж військового призначення у південному напрямку. Зафіксовано транспортування батареї РСЗВ "Град", контейнерів з боєкомплектом та паливно-мастильними матеріалами,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

Зазначається, що ймовірно, техніку везуть на ремонтну базу відновлення боєготовності.

росіяни продовжують знімати зі зберігання стару військову техніку. На щастя, вона ефективно знищується на лінії фронту та в глибокому тилу. Оборонно-промисловий комплекс противника не встигає виробляти нову техніку потреб армії,

- підсумували партизани.

Нагадаємо

Через постійні українські повітряні атаки російські підрозділи ППО все частіше в паніці збивають власні літаки. Партизани з'ясували, що командування наказало збивати будь-яку загрозу попри проблеми із системою виявлення та розпізнавання цілей "свій-чужий".

Ольга Розгон

Війна