parubiy-ne-bude-prisutniy-na-zasidanni-po-spravi-yefremova

Парубій не буде присутній на засіданні по справі Єфремова

 • 8786 переглядiв

КИЇВ. 21 травня. УНН. Спікер парламенту Андрій Парубій не зможе дати свідчення на засіданні по справі екс-нардепа Олександра Єфремова через закордонне відрядження. Про це під час засідання погоджувальної ради заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"Всі допити, які є я сумлінно прохожу… Суд призначив дату, на яку у мене є закордонні візити – 25 травня у мене розпочинається візит в Грузію… Потім я їду в державу Ізраїль, тому звичайно я фізично не зможу бути на засіданні суду. Про що апарат ВР повідомить суд в визначений період. Я готовий давати свідчення, але вважаю, щоб це було швидше і ефективніше у відео конференції", - повідомив А.Парубій.

Як повідомляв УНН, колегія суддів Старобільського районного суду Луганської області зобов’язала голову Верховної Ради України Андрія Парубія особисто прибути до суду 31 травня для надання показів в якості свідка у справі за обвинуваченням у державній зраді екс-голови парламентської фракції "Партії регіонів" Олександра Єфремова. Відповідну ухвалу оголосив сьогодні на засіданні головуючий колегії суддів суддя Олександр Пелих.

Нагадаємо. Єфремов обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.3 ст.110, ч.1 ст.111, ч.1 ст.258-3, ч.3 ст.27, ст.341, ч.5 ст.27, ст.341 КК України.

Суд продовжив Єфремову термін тримання під вартою до 24 червня 2018 року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП