parubiy-ochikuye-zhorstkoyi-diskusiyi-schodo-prolongatsiyi-osoblivogo-statusu-donbasu

Парубій очікує жорсткої дискусії щодо пролонгації "особливого статусу" Донбасу

 • 6485 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. У парламенті ще не починалася дискусія щодо пролонгації дії закону про особливості самоврядування окремих районів Донецької та Луганської областей, але очікується, що вона буде жорсткою і непростою. Про це під час брифінгу заявив спікер парламенту Андрій Парубій, передає кореспондент УНН.

"З головами фракцій з приводу цього закону (пролонгації дії закону про особливості самоврядування окремих районів Донецької та Луганської областей – ред.) ще не було предметної дискусії. Я впевнений, що буде дуже жорстка і непроста дискусія, але зараз мені говорити про її результат ще зарано", - повідомив Парубій.

Нагадаємо, раніше спікер парламенту А.Парубій заявив, питання щодо продовження особливого статусу Донбасу буде вирішуватись під час консультації з політичними силами та головами парламентських фракцій.

Як повідомляв УНН, ОБСЄ звернулась до керівництва Верховної Ради України, в якому нагадала про закінчення терміну дії Закону України "Про особливий порядок місцевого самоврядування в окремих районах Донецької та Луганської областей".

Українські Національні Новини

Політика