pashinyan-parlamentski-vibori-v-virmeniyi-ymovirno-vidbudutsya-tsogo-roku

Пашинян: парламентські вибори в Вірменії, ймовірно, відбудуться цього року

 • 7952 переглядiв

КИЇВ. 15 травня. УНН. Позачергові парламентські вибори у Вірменії, ймовірно, відбудуться цього року. Про це під час розмови з журналістами заявив 15 травня прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян, передає УНН з посиланням на News AM.

"Обговоримо це питання (про термін проведення позачергових виборів - ред.). Думаю, що вони відбудуться в цьому році", - заявив Пашинян.

Він також відповів на запитання про те, чи проголосує Республіканська партія Вірменії за представлену його урядом програму.

"На мій погляд, так, програма буде схвалена, і ми продовжимо працювати в нормальному режимі. Я вважаю, що будь-хто не повинен піддаватися спокусі неправильно оцінювати політичну ситуацію", - сказав він.

Нагадаємо, 8 травня, після декількох тижнів масових протестів, лідер опозиційного руху "Елк" Нікол Пашинян був обраний прем'єр-міністром Вірменії на спеціальному засіданні парламенту країни.

Як повідомляв УНН, , масові мітинги і ходи проходили в Вірменії з 16 квітня. Через акції протесту 23 квітня подав у відставку колишній президент країни Серж Саргсян, обраний на пост прем'єр-міністра.

Українські Національні Новини

Новини Світу