pashinyan-priletiv-do-rosiyi-dlya-zustrichi-z-putinim

Пашинян прилетів до Росії для зустрічі з Путіним

 • 9704 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Новообраний прем'єр-міністр Вірменії Нікол Пашинян прибув в Сочі, де повинен зустрітися з президентом Росії Володимиром Путіним. Про це повідомляє УНН з посиланням на Радіо Свобода.

У Росії він візьме участь в саміті Євразійського економічного співтовариства, куди входить Вірменія. В рамках саміту має відбутися його двостороння зустріч з Путіним.

Відзначимо, що раніше Пашинян заявив, що відносини між Вірменією та Росією будуть більш братніми.

"Створені всі умови, щоб ми могли жити і творити на нашій Батьківщині. Безсумнівно також, що вірмено-російські відносини будуть більш братніми. І я переконаний, що наші зустрічі будуть ефективними. Отже, Боже, бережи Російську Федерацію, Боже, бережи Республіку Вірменія, хай живе вірмено-російська дружба", - цитує прем'єр-міністра Вірменії ТАСС.

Раніше, новообраний прем'єр-міністр Вірменії на нараді з новими міністрами назвав головним завданням підготовку країни до дострокових виборів.

Нагадаємо, 8 травня, після декількох тижнів масових протестів, лідер опозиційного руху "Елк" Нікол Пашинян був обраний прем'єр-міністром Вірменії на спеціальному засіданні парламенту країни.

Як повідомляв УНН, повноваження прем'єр-міністра Вірменії повинні бути обмежені.

Нагадаємо, масові мітинги і ходи проходили в Вірменії з 16 квітня. Через акції протесту 23 квітня подав у відставку колишній президент країни Серж Саргсян, обраний на пост прем'єр-міністра.

Українські Національні Новини

Новини Світу