pavelko-privitav-dnipro-1-z-dostrokovim-chempionstvom-v-pershiy-lizi

Павелко привітав "Дніпро-1" з достроковим чемпіонством в першій лізі

 • 9076 переглядiв

КИЇВ. 20 травня. УНН. Президент Української асоціації футболу Андрій Павелко привітав "Дніпро-1" і почесного президента клубу Юрія Березу із завоюванням золотих медалей. Про це він написав на своїй станиці в Facebook, передає УНН.

"Великий футбол, а саме - матчі прем'єр-ліги повертаються в моє рідне Дніпро. "Дніпро-1" достроково завоював чемпіонство в першій лізі і дарує своїм уболівальникам відродження і, впевнений в цьому, продовження славних футбольних традицій міста-мільйонника, який є головним форпостом України на сході", - написав президент УАФ.

Він також привітав усіх уболівальників дніпровської команди.

"Вітаю всіх уболівальників, чиї серця б'ються в унісон з серцем головної футбольної команди Дніпра, із заслуженим чемпіонством.

Щирі вітання творцям цього тріумфу - футболістам, тренерам, працівникам і керівництву клубу, зокрема, почесному президенту Юрію Березі, який доклав і докладає величезних зусиль для розвитку "Дніпра-1", із завоюванням золотих медалей. Нових перемог і повернення єврокубкових матчів в рідне місто", - резюмував Павелко.

Українські Національні Новини

Спорт