pavelko-viznav-neobkhidnist-perevirki-svoyikh-diy-na-nayavnist-konfliktu-interesiv

Павелко визнав необхідність перевірки своїх дій на наявність конфлікту інтересів

 • 10263 переглядiв

КИЇВ. 6 червня. УНН. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко заявив, що на предмет можливої ​​наявності в його діях конфлікту інтересів його має перевірити НАЗК. При цьому, він не уточнив, чи подав для цього свою письмову заяву в Агентство, як того вимагає передбачений порядок, передає УНН.

"Звичайно ж, НАЗК зобов'язане все перевірити, я сам ... є першим ініціатором того, щоб будь-які питання були перевірені. Не бачу ніяких проблем", - сказав він.

Нагадаємо, раніше про можливий конфлікт інтересів в діях Андрія Павелка завили в Transparency International.

"Ми розуміємо, що тут є підстави для конфлікту інтересів, адже якщо кошти виділялися з бюджету, а головою бюджетного комітету є Андрій Павелко, який одночасно очолює ФФУ, то ще можлива підозра і на зловживання службовим становищем в стані конфлікту інтересів. Якщо це підтвердиться - це вже сфера відповідальності НАБУ. З огляду на рівень чиновника і розмір ... збитку", - розповів виконавчий директор Transparency International Ярослав Юрчишин.

Також нагадаємо, що фаворитами всіх тендерних закупівель по облаштуванню футбольних полів стали дочірні комерційні Федерації футболу України, в тому числі і "ФФУ Продакшин" (за даними ЗМІ, фірма отримала держпідряди на суму близько 260 млн грн).

Українські Національні Новини

Суспільство