pensiyi-pidnimut-dlya-9-mln-ukrayintsiv-v-groysman

Пенсії піднімуть для 9 млн українців - В.Гройсман

 • 13516 переглядiв

КИЇВ. 1 червня. УНН. Пенсійна реформа дозволить підняти пенсії 9 мільйонам українських пенсіонерів. Про це заявив прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відкриття залізничного перегону Комиш-Зоря – Волноваха у Донецькій області, передає УНН з посиланням на Урядовий портал.

"Запропонований Урядом України проект пенсійної реформи передбачає осучаснення пенсій вже з 1 жовтня поточного року і переведення цього процесу в автоматичний режим в наступні роки", - зазначив В.Гройсман.

Коментуючи питання пенсійної реформи, В.Гройсман підкреслив, що цьогорічне осучаснення виплат торкнеться 9 млн пенсіонерів, і воно не буде одноразовим.

"Уряд після підвищення удвічі мінімальної заробітної плати переходить до масштабної пенсійної реформи. При підтримці українського Парламенту ми проведемо пенсійну реформу, і з 1 жовтня ми піднімемо пенсії 9 млн пенсіонерам. І найголовніше: тепер ніхто не зможе зупинити підвищення пенсій. Ми закладаємо норму автоматичного перерахунку пенсій", - підкреслив Глава Уряду.

Як повідомляв УНН, Світовий банк задоволений проектом пенсійної реформи.

Українські Національні Новини

Політика