pid-posolstvom-rf-vlashtuvali-protest-proti-zvirstv-u-aleppo

Під посольством РФ у Києві влаштували протест проти звірств у Алеппо

 • 9978 переглядiв

КИЇВ. 15 грудня. УНН. Біля посольства РФ влаштували акцію з вимогою припинити масові вбивства мирних людей, в тому числі жінок та дітей в Алеппо. Про це повідомила на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ірина Суслова, передає УНН.

"Сьогодні разом з колегою Вікторія Войціцька підтримала акцію протесту проти звірств, які чинять в сирійському місті Алеппо військові Башара Асада при підтримці Путіна. Ми зібрались біля посольства РФ з вимогою припинити масові вбивства мирних людей, в тому числі жінок та дітей. Страшні кадри з Алеппо облетіли увесь світ й тепер цивілізовані країни мусять дати адекватну відповідь", - зазначила І.Суслова.

З її слів, світ зіткнувся з нечуваним викликом: "в ХХІ столітті ціла країна скотилась в дике середньовіччя й найстрашніше, що Росія ще більше розпалює криваві розправи, намагаючись втримати при владі свою маріонетку". "Вважаю, що своє слово мусить сказати не лише громадськість, але й український парламент. Ми – країна, яка переживає агресію – не можемо лишатись байдужими до чужої біди", - додала нардеп.

 

Українські Національні Новини

Суспільство