pidozra-v-novinskomu-gruntuyetsya-na-pokazakh-svidkiv-i-postrazhdalogo-yu-lutsenko

Підозра В.Новинському грунтується на показах свідків і постраждалого - Ю.Луценко

 • 9996 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Підозра у пособництві у скоєнні злочину народному депутату Вадиму Новинському грунтується на показах свідків і постраждалого. Про це повідомив Генеральний прокурор Юрій Луценко на засіданні парламентського комітету з питань регламенту і організації роботи Верховної Ради, передає кореспондент УНН.

"Я буду виступати коротко, бо нічого нового сказати вам не можу... Я прошу профільний комітет надати можливість винести в зал для голосування питання притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата Вадима Новинського, який обгрунтовано підозрюється у пособництві даного злочину", - сказав Ю.Луценко.

Він зазначив, що підозра у незаконному позбавлені волі людини, зокрема, грунтується на показах свідків, постраждалого митрополита Олександра Драбинка та зібраних доказах.

"Я особисто вважаю неприпустимим, щоб тут, на комітеті, не в судовому процесі виступала людина, яка очолювала слідче управління МВС і власне займалася переслідуванням пана Драбинка. Саме він виступав у ролі захисника пана Новинського",- сказав Генпрокурор.

Додамо, ГПУ надала комітету копії підозр екс-міністру МВС В.Захарченку, В.Коряку та В.Януковичу.

Українські Національні Новини

Політика