pidozryuvanogo-u-zgvaltuvanni-12-richnogo-khlopchika-na-donechchini-vzyato-pid-vartu

Підозрюваного у зґвалтуванні 12-річного хлопчика на Донеччині взято під варту

 • 11354 переглядiв

КИЇВ. 24 серпня. УНН. Суд задовольнив клопотання прокуратури та обрав чоловіку, якого підозрюють у у зґвалтуванні 12-річного хлопчика на Донеччині, запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Про це повідомили у прес-службі прокуратури Донецької області, передає УНН.

"Установлено, що 23 серпня до поліції від мешканки міста Краматорськ надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік зґвалтував її 12-річного сина. У ході розслідування з’ясувалось, що зловмисник, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння та застосовуючи фізичне насильство, затягнув побаченого їм на вулиці хлопчика до підвального приміщення власного будинку та надалі вступив з ним у статеві відносини у неприродний спосіб проти його волі. Вранці дитині вдалося втекти від ґвалтівника додому, де він розповів, що з ним сталось, матері", - зазначили на офіційній сторінці прокуратури Донецької області.

Правопорушником виявився 34-річний мешканець Краматорська, неодноразово судимий за майнові злочини. Наразі чоловіка заарештовано. Триває досудове розслідування

Нагадаємо, на Донеччині педофіла засудили до 14 років за зґвалтування дитини.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП