pivnichnokoreyskiy-lider-priviv-dochku-na-futbolniy-match

Північнокорейський лідер привів дочку на футбольний матч

 • 563402 переглядiв

КИЇВ. 18 лютого. УНН. Північнокорейський лідер Кім Чен Ин привів свою маленьку дочку на футбольний матч, присвячений дню народження його покійного батька, повідомили державні ЗМІ у суботу, це її останній із серії публічних виступів, які викликали суперечки про те, чи готується вона на майбутню керівну посаду. Про це УНН інформує посилаючись на АР.

Деталі

Офіційне Центральне інформаційне агентство Кореї заявило, що присутність Кіма та його «улюбленої» дочки, відомої як Кім Чжу Е, якій, як вважають, близько 10 років, принесла «радість та хвилювання» у п'ятничну церемоніальну гру між членами кабінету міністрів та Міністерство оборони.

Згідно зі звітом, в якому не згадуються будь-які коментарі Кіма, команда Міністерства оборони виграла матч із рахунком 3:1, а потім знову обіграла співробітників кабінету міністрів у перетягуванні канату. Захід був присвячений дню народження покійного Кім Чен Іра, попереднього лідера країни та батька нинішнього правителя.

«Стадіон був сповнений радістю та хвилюванням посадових осіб Кабінету Міністрів та Міністерства національної оборони, яким випала велика честь провести у весняне лютневе свято значні спортивні та культурні заходи у присутності Кім Чен Ина, якого вони хотіли бачити навіть уві сні», - йдеться у повідомленні ЦТАК.

На фотографіях, опублікованих офіційною газетою Північної Кореї Rodong Sinmun, видно, як Кім та його дочка посміхаються та аплодують із VIP-місць, де вони сиділи в центрі між високопоставленими урядовими та військовими чиновниками.

Доповнення

Ця подія стала шостою відомою публічною появою Кім Чжу Е, але першою, яка не була відкрито пов'язана з ядерними амбіціями її батька. Вперше вона була показана у державних ЗМІ у листопаді, коли Кім Чен Ин привів її спостерігати за льотними випробуваннями міжконтинентальної балістичної ракети.

Вона також з'явилася зі своїм батьком на величезному військовому параді в столиці Пхеньяні минулого тижня, коли війська розгорнули більше дюжини міжконтинентальних балістичних ракет. 

Перед парадом Кім Чжу Е також приєдналася до свого батька під час візиту до військ, де вона зайняла почесне місце на банкеті в оточенні своїх батьків та генералів. Вона також з'явиться разом зі своїм батьком на кількох нових поштових марках, випущених на ознаменування листопадових випробувань міжконтинентальних балістичних ракет, які Північ назвала успішними. 

Українські Національні Новини

Новини Світу