pivtory-hodyny-u-bomboskhovyshchi-vitsekantsler-nimechchyny-spuskavsia-v-ukryttia-v-kyievi-cherez-povitrianu-tryvohu

Півтори години у бомбосховищі: віцеканцлер Німеччини спускався в укриття в Києві через повітряну тривогу

 • 18630 переглядiв

Віце-канцлер Німеччини Роберт Хабек, який перебував з робочим візитом в Україні, був змушений сховатися в бомбосховищі в Києві через повітряну тривогу, провівши там близько півтори години.

Віцеканцлер Німеччини, Роберт Габек, який вчора прибув до України з робочим візитом, зустрів сьогоднішній ранок у бомбосховищі. про це повідомляє німецьке видання Tagesschau, передає УНН.

Деталі 

Зазначається, що повітряна тривога пролунала у Києві о 4:40 ранку (3:40 за німецьким часом). Через загрозу ракетного обстрілу німецькому політику разом з колегами довелось спуститись на підземну автостоянку готелю.

Там віцеканцлер Німеччини провів близько півтори години, очікуючи на відбій повітряної тривоги. 

Доповнення

У виданні розповіли, що Габек перебуває в Україні з четверга і вранці продовжив свою подорож. Віцеканцлер також запланував візит до Молдови, аби зустрітись з місцевим з прем'єр-міністром Доріном Речаном.

Нагадаємо

У четвер, 18 квітня, до України з неанонсованим візитом прибув віцеканцлер і міністр економіки та захисту клімату Німеччини Роберт Габек.

Відновлення енергоінфраструктури та залучення німецької допомоги: Зеленський поговорив віцеканцлером ФРН18.04.24, 21:40 • [views_0]