platezhi-u-privatbanku-zdiysnyuyutsya-bez-obmezhen-o-shlapak

Платежі у ПриватБанку здійснюються без обмежень - О.Шлапак

 • 7300 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень. Про це повідомив призначений головою правління банку Олександр Шлапак, пердає УНН з посиланням на прес-службу ПриватБанку у Facebook.

"Сьогодні можна з упевненістю сказати, ми з успіхом впоралися із завданням стабілізації і збереження найбільшого українського банку, мінімізації панічних настроїв серед клієнтів банку. ПриватБанк працює в звичайному режимі, платежі здійснюються без обмежень", - зазначив О.Шлапак.

З його слів, було зроблено все, щоб процес зміни власників банку пройшов безболісно для клієнтів.

"Держава з самого початку процесу націоналізації активно підтримала банк. У нас є можливість оперативно поповнювати готівку в банкоматній мережі і касах банку по всій Україні... Верховна Рада прийняла закон про додаткові гарантії вкладникам ПриватБанку. І вже сьогодні цифри і статистика роботи банку говорять про те, що ситуація стабілізувалася і понадлімітна підтримка банку з боку власників і регулятора, маю надію, в майбутньому не знадобиться", - додав голова правління.

Він також підкреслив, що електронний банк Приват24, інші банківські сервіси "працюють стабільно і залишаться доступними нашим клієнтам".

"Ми не будемо знижувати ліміти кредитування корпоративних клієнтів, а навпаки, збільшимо можливості фінансування їх за рахунок подальшого розвитку програми підтримки підприємництва КУБ", - зазначив О.Шлапак.

Він назвав чутками те, що наразі співробітників змінить нова команда. "Це не так. Система оплати праці та кадрова політика не зазнають кардинальних змін", - зауважив О.Шлапак.

Кабінет міністрів України на засіданні 18 грудня розглянув питання забезпечення стабільності у фінансовій системі країни. Беручи до уваги результати засідання Ради національної безпеки та оборони України, уряд підтримав пропозицію Національного банку та Ради фінансової стабільності про перехід ПАТ “ПриватБанк” у стовідсоткову державну власність.

Як повідомляв УНН, починаючи із 19 грудня, у ПриватБанку вводиться тимчасова адміністрація.

 

Українські Національні Новини

Економіка