po-kharkovu-za-dobu-bez-udariv-rf-po-oblasti-voroh-byv-raketamy-i-kabamy-ova

По Харкову за добу без ударів рф, по області ворог бив ракетами і КАБами - ОВА

 • 16793 переглядiв

Російські війська обстріляли близько 15 населених пунктів Харківської області, спричинивши жертви та пошкодження цивільної інфраструктури, але обстрілів самого Харкова за минулу добу не зафіксовано.

По Харкову минулої доби ударів російських військ не фіксували, по області ворог бив ракетами, КАБами та з РСЗВ, є постраждалі, повідомив у п'ятницю голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, пише УНН.

За минулу добу обстрілів місто Харків не зафіксовано

- написав Синєгубов у Telegram.

При цьому, з його слів, артилерійських та мінометних ударів ворога зазнали близько 15 населених пунктів Харківщини: Синьківка, Степова Новоселівка, Піщане та інші. Авіаційних обстрілів зазнали н.п. Уди, Липці, Мале Веселе, Плетенівка, Охрімівка, Водяне, Борова. Зокрема:

  • 17.25 селище Борова Ізюмського району. Внаслідок ворожого обстрілу з РСЗВ пошкоджено будинок. 
  • 17:05 Ізюмський район, місто Балаклія. Внаслідок ракетного обстрілу пошкоджено скління вікон та дах будівлі залізничного вокзалу, приміський електропотяг Харків-Ізюм, який був на відстані 15 метрів від місця прильоту, колії. Травмовано 7 цивільних чоловіків та 4 жінки. 
  • 12:00 Харківський район, село Глибоке. Внаслідок скидання 3 КАБів на території садового товариства пошкоджені 4 приватні будинки та прилеглі споруди. 
  • 25 квітня 10:30 село Новоосинове Куп'янського району. Внаслідок ворожого обстрілу РСЗВ пошкоджено будинок, господарча споруда. Постраждали дві жінки віком 73 та 60 років.

"За минулу добу на Куп'янському напрямку ворог 10 разів атакував наші позиції в районі н.п. Берестове, Кислівка", - повідомив Синєгубов.

Атака рф на Балаклію: кількість постраждалих зросла до 1125.04.24, 22:07 • [views_0]