politichni-kola-rf-zastosovuyut-pridnistrovskiy-stsenariy-na-donbasi-i-friz

Політичні кола РФ застосовують придністровський сценарій на Донбасі - І.Фріз

 • 13225 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. Політичні кола Росії демонструють бажання консервації ситуації на Донбасі і застосування придністровського сценарію про це написала на своїй сторінці у Facebook народний депутат Ірина Фріз, передає УНН.

“Заява члена Ради Федерацій Ольги Кавітіді про необхідність визнання ДНР та ЛНР в черговий раз засвідчує, що Кремль чинить спротив міжнародним домовленостям в форматах “Мінську” та “Нормандії” щодо Донбасу. Все частіше політичні кола Росії демонструють бажання консервації ситуації та застосування придністровського сценарію”, - написала парламентар.

“Такі заяви представників Держдуми та Радфеду мають бути сигналами для наших партнерів про те, хто порушує досягнуті домовленості та намагається одночасно вести свою політику, змушуючи інші сторони виконувати зобов’язання. Такі факти мають доводитися по всіх зовнішньополітичних офіційних та неформальних каналах нашим партнерам у США та Європі”,- підсумувала І.Фріз.

Нагадаємо, народний депутат України Ірина Фріз зазначила, що Кремль часто дає своїм маріонеткам протилежні накази, намагаючись режисувати ситуацію в цілому.

Українські Національні Новини

Політика