politsiya-drugiy-pidozryuvaniy-u-vbivstvi-t-poznyakova-dosi-rozshukuyetsya

Поліція: другий підозрюваний у вбивстві Т.Познякова досі розшукується

 • 12846 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Один із підозрюваних у вбивстві львів’янина Тараса Познякова, який автомобілем вирушив до Києва і зник, Луан Кінгісепп досі розшукується, його оголошено у міжнародний розшук. Про це повідомили УНН у Відділі комунікації поліції Київської області.

"Поліція Київщини розшукує Кінгісеппа Луана Миколайовича, 23.03.1991 року народження, за скоєння особливо тяжкого злочину, за який передбачено покарання від 10 до 15 років або довічне позбавлення волі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у поліції, Л.Кінгісепп підозрюється у вчинені кримінальних правопорушень, передбачених п.п. 6, 12 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство), ч. 3 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом), ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці нагадали, що під час розслідування кримінального провадження, відкритого за фактом безвісти зниклого жителя Львова 25-річного Тараса Познякова, правоохоронці встановили двох підозрюваних осіб, один з яких затриманий.

"Іншого співучасника, 26-річного уродженця міста Кірово-Чепецьк Кіровської області, Російської Федерації, громадянина Росії, оголошено у міжнародний розшук. Розшукуваний Кінгісепп Луан Миколайович, позивний "Лука", може мати при собі вогнепальну зброю, добре володіє холодною зброєю, навиками рукопашного бою", - додали у поліції.

Нагадаємо, 4 квітня 2016 року Тарас Позняков, який автомобілем вирушив зі Львова до Києва, зник.

Пізніше поліція знайшла його автомобіль.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП