politsiya-kvalifikuvala-yak-terakt-obstrili-zhitlovikh-kvartaliv-sela-loskutivka

Поліція кваліфікувала як теракт обстріли житлових кварталів села Лоскутівка

 • 10573 переглядiв

КИЇВ. 8 травня. УНН. Поліція Луганської області кваліфікувала як теракт обстріли сьогодні вночі бойовиками житлових кварталів села Лоскутівка Попаснянського району.Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП у Луганській області, передає УНН.

"Обстріли тривали сьогодні вночі у Попаснянському районі Луганської області. Внаслідок обстрілу було повністю зруйновано два будинки та ще 35 пошкоджено. Обстріли окупаційних військ зазнали вулиці Первомайська та Харківська. Наразі на місці події працюють працівники Попаснянського відділу поліції, керівництво обласної поліції, працівники СБУ, Генеральної та обласної прокуратури, які документують наслідки обстрілу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за статтею 258 (терористичний акт) КК України", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, поранених серед місцевих мешканців немає. Крім того, внаслідок обстрілу було пошкоджено газопровід, водовід та лінії електропередач на вулицях.

Як повідомляв УНН, сьогодні з опівночі в зоні проведення бойових дій на Донбасі вже зафіксовано 11 прицільних обстрілів позицій Збройних сил України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП