politsiya-na-zakarpatti-vstanovlyuye-osobu-cholovika-yakiy-zaginuv-u-dtp

Поліція на Закарпатті встановлює особу чоловіка, який загинув у ДТП

 • 10388 переглядiв

УЖГОРОД-КИЇВ. 14 січня. УНН. Учора ввечері, 13 січня, при в'їзді у місто Берегове автомобіль насмерть збив чоловіка. Як повідомили УНН у відділі комунікації поліції Закарпатської області, правоохоронці з'ясовують усі обставини природи, зокрема встановлюють особу загиблого.

"Вчора, 13 січня, близько 18.50 год на лінію "102" надійшло повідомлення про ДТП з травмованими при в'їзді у м. Берегове.

Працівники поліції на місці встановили, що водій, рухаючись у напрямку районного центру по вулиці Мужайській, здійснив наїзд на пішохода, який стояв на проїжджій частині дороги. Від отриманих травм чоловік помер на місці автопригоди. Особа потерпілого наразі встановлюється. Водій, 44-річний мешканець Берегова, згідно з висновком лікаря – тверезий", - йдеться у повідомленні поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців немає серед постраждалих у ДТП під Прагою

Автомобіль доставлений на штрафмайданчик Берегівського відділу поліції. За фактом ДТП розпочали розслідування за ознаками ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил дорожнього руху, що призвело до смерті людини.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП