politsiya-poobitsyala-100-tis-yevro-za-dani-pro-napadnika-z-berlinu

Поліція пообіцяла 100 тис. євро за дані про нападника з Берліну

 • 7460 переглядiв

КИЇВ. 22 грудня. УНН. Німецька поліція пообіцяла 100 тис. євро за інформацію про місце перебування нападника на різдвяний ярмарок у Берліні, передає УНН з посиланням на euronews.

"Поліція пообіцяла нагороду у 100 тисяч євро за інформацію, що призведе до затримання А.Амрі", - йдеться у повідомленні.

Аніс Амрі, громадянин Тунісу, є головним підозрюваним у наїзді на відвідувачів різдвяного ринку у Берліні в понеділок. Документ, що засвідчує його особу, було знайдено у кабіні вантажівки.

Припускається, що Аніс Амрі, що прибув до Німеччини як біженець торік і вже тричі затримувався поліцією, причому один раз за підозрою у зв'язках із терористами, викрав вантажівку та вбив її польського водія, перш ніж здійснити атаку.

Поліція провела обшук у притулку для мігрантів у місті Еммеріху на західному кордоні Німеччини, де підозрюваний мешкав по прибутті до Німеччини з Італії.

Повідомляється, що А.Амрі було відмовлено у притулку в країні, але його депортацію було відкладено через бюрократичні перепони.

Внаслідок терористичного нападу, за який взяла на себе відповідальність “Ісламська держава”, загинуло 12 людей. Ще близько півсотні зазнали поранень.

Українські Національні Новини

Новини Світу