politsiya-povidomlen-pro-zakhoplennya-bud-yakikh-primischen-u-kiyevi-ne-nadkhodilo

Поліція: повідомлень про захоплення комітету ВР не надходило

 • 14925 переглядiв

КИЇВ. 6 грудня. УНН. Управління столичної поліції не володіє інформацією про начебто захоплення приміщень прихильниками Міхеіла Саакашвілі в готелі "Київ". Про це УНН повідомили у Відділі комунікації ГУНП у м.Києві.

“Повідомлень про захоплення будь-яких приміщень у Києві до нас не надходило”, — зазначили у поліції.

Раніше, генпрокурор Юрій Луценко у парламенті заявив, що Саакашвілі з групою бойовиків захопив комітет ВР, що знаходиться на території готелю "Київ".

"Сьогодні, поліція абсолютно законно прийшла, щоб його (Саакашвілі, - ред.) затримати і доправити до слідчого. Але він, з групою бойовиків, яких оточили, захопили комітет ВР, що знаходиться на території готелю "Київ", виламали двері, викинули звідти одного працівника УДО, який охороняв державне приміщення, і там "зволили відпочивати...", - наголосив Луценко.

Він також додав, що інцидент зареєстровано як кримінальне провадження і йому буде надана правова оцінка.

Нагадаємо, підозру Саакашвілі направили на його адресу. До Національної поліції України надійшло доручення Генеральної прокуратури України про оголошення в розшук екс-губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі.

Раніше Генпрокурор Луценко заявив, що оточення Саакашвілі за гроші Курченка влаштовувало акції протесту заради захоплення влади.

Як повідомляв УНН, СБУ офіційно підтвердила затримання Саакашвілі в рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 1 ст. 256 Кримінального кодексу України.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП