politsiya-rozkrila-vbivstvo-cholovika-v-kiyevi

Поліція розкрила вбивство чоловіка в Києві

 • 7274 переглядiв

КИЇВ. 10 листопада. УНН. Правоохоронці розкрили напад на сімейну пару, в результаті якого помер чоловік в Києві. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Києва.

Так, у травні цього року до поліції надійшло повідомлення про напад на подружжя на вулиці Івана Лепсе у Солом’янському районі столиці.

Правоохоронці встановили, що на сімейну пару біля їх будинку напали два зловмисника. Один із невідомих чотири рази вистрілив чоловіку у голову, інший при цьому наносив тілесні ушкодження палкою. Жінку теж вдарили у голову, аби не заважала. Зловмисники з місця події втекли на автомобілі. Чоловік помер у лікарні.

В результаті слідчих дій правоохоронці встановили особи нападників. Один з них виявився 41-річним, раніше судимим за грабежі киянином, який безпосередньо стріляв у потерпілого. У нього вилучили травматичний пістолет, з якого потерпілому нанесли смертельні поранення. У другого чоловіка, який може бути причетним до нападу, знайшли наган 1938 року випуску, бойовий, як встановило експертне дослідження.

Злочинцю, що стріляв у потерпілого, оголошено підозру у скоєнні правопорушення за ст.115 (умисне вбивство) і ст.187 (розбійний напад) КК України.

Інший киянин арештований за підозрою у скоєнні злочину за ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України. Правоохоронці перевіряють його на причетність до розбійного нападу та вбивства.

Тривають слідчі дії.

 

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП