politsiya-rozpochala-rozsliduvannya-za-faktom-masovoyi-biyki-na-vinnitskomu-zavodi

Поліція розпочала розслідування за фактом масової бійки на вінницькому заводі

 • 8394 переглядiв

КИЇВ. 21 березня. УНН. Поліція Вінниччини проводить розслідування масової бійки за участі 20 людей на території цукрозаводу у Теплицькому районі. Про це УНН повідомили у прес-службі поліції Вінницької області.

Теплицькою поліцією розслідується кримінальне провадження за фактом хуліганських дій, які мали місце 14 березня на території Удицького цукрового заводу. Між двома групами молодих людей виник конфлікт та бійка на грунті розподілу майна недіючого підприємства зацікавленими особами.

Поліцейські того ж дня затримали та доставили до поліції понад два десятки учасників конфлікту, які були допитані. В учасників інциденту вилучено пристрій для відстрілу гумових куль та гладкоствольну мисливську рушницю.

Усі зазначені особи відмовилися від дачі будь-яких показів. Жоден з учасників конфлікту не звернувся з заявою до поліції про нанесення тілесних ушкоджень.

За фактом хуліганських дій розслідується кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України. За такий злочин передбачене покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводяться слідчі дії для з’ясування усіх обставин вчинення кримінального правопорушення та притягнення винних осіб до відповідальності.

Як повідомляв УНН, нетверезий чоловік влаштував стрілянину в харківському метро.

 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП