politsiya-vidkrila-kriminalne-provadzhennya-za-pobittya-sina-shufricha-ta-yogo-druziv

Поліція відкрила кримінальне провадження за побиття сина Шуфрича та його друзів

 • 8243 переглядiв

КИЇВ. 14 травня. УНН. Солом’янське управління поліції відкрило кримінальне провадження за статтею "хуліганство" за побиття сина народного депутата Нестора Шуфрича та його друзів біля одного із ресторанів столиці. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Відділ комунікації ГУНП у м.Києві, передає УНН.

"Поліція Києва розслідує побиття молодиків у Солом'янському районі Інцидент стався вночі біля ресторану. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, вчора до столичної поліції надійшло повідомлення про конфлікт та нанесення тілесних ушкоджень трьом громадянам. Як розповів заступник начальника Солом’янського управління поліції Сергій Борданов, правоохоронці провели першочергові слідчі дії, опитали потерпілих та свідків.

У результаті встановлено, що на вулиці біля ресторану стався конфлікт між двома компаніями, які відпочивали у закладі. У результаті троє товаришів отримали тілесні ушкодження.

"Слідчі внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 296 Кримінального кодексу України – це хуліганство, за якою передбачено покарання до чотирьох років позбавлення волі. Наразі один чоловік, який відпочивав із опонентами потерпілих, надає свідчення правоохоронцям", - сказав Борданов.

Працівники поліції вилучають записи із камер відеонагляду, проводять інші слідчі та оперативно-розшукові дії, аби встановити обставини події, осіб, причетних до інциденту, та притягнути винних до відповідальності.

Як повідомляв УНН, в столичному ресторані невідомі побили сина народного депутат України Нестора Шуфрича, Олександра.

Як повідомляється, на місце злочину прибув патрульний загін Солом’янського району. Був затриманий чоловік, попередньо “причетний до інциденту та, з його слів, брат головного зачинщика побиття”.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП